Každý z nás potrebuje vypadnúť k moru aspoň raz ročne tak prečo by to nemohlo byť hneď teraz? Ak k tomu na rôznych slovenských webových stránkach nájdeš skvelé ponuky za super ceny. Pozri sa s nami na tie najlepšie webové portály plné zaujímavých zájazdov.


1.) dovolenka.sme.sk

Akčné ponuky, last minute alebo exotika to všetko nájdeš na portáli dovolenka.sme.sk. Ponúka množstvo dovoleniek od rakúskych a slovenských cestoviek na jednom mieste aj s porovnaním cien online.


https://dovolenka.sme.sk/


2.) airstop.sk

Veľmi pekná a prehľadná webová stránka na ktorej sa neváhaj inšpirovať pri výbere tohotoročnej dovolenky. Dovolenky, eurovíkendy a hotely pod jednou strechou nájdeš práve tu.


https://www.airstop.sk/


3.) travel.sk

Nadupaná ponuka zliav na jednom mieste to je travel.sk! Ich pobočky nájdeš už v 5tich slovenských mestách. Nechaj si zasielať čerstvé ponuky last minute zájazdov priamo na tvoj e-mail. 


https://www.travel.sk/


4.) verne.sk

Last minute tipy, letenky, zájazdy a hotely to všetko nájdeš na portáli verne.sk, ktorý ponúka milióny dovoleniek online. 


https://verne.sk/


5.) adrialin.sk

Ak plánuješ dovolenku v Chorvátsku, adrialin.sk je pre teba to pravé. Je európskym touroperátorom č. 1 pre Chorvátsko. Prezri si ich ponuku dovolenkových domov, hotelov a turistických komplexov.


https://www.adrialin.sk/



Ak si plánuješ len pár dňový trip napríklad do Chorvátska, Poľska alebo aj po Slovensku, tieto webové portály ti pomôžu nájsť ubytovanie za skvelé ceny!


1.) airbnb.com

Ubytuj sa u niekoho doma v samostatnej izbe za super cenu. To je hlavnou myšlienkou airbnb.


https://www.airbnb.com


2.) booking.com

Všetky hotely, penzióny či apartmány nájdeš rýchlo na bookingu. Sleduj každodenné zľavy a vychytaj exkluzívny hotel za cenu stanovačky.


https://www.booking.com


3.) zlavomat.sk

Určite ho netreba predstavovať, ale možno ťa nenapadlo že aj na zlavomate môžeš nájsť pobyt pri mori za super cenu.


https://www.zlavomat.sk/cestovanie


4.) zlavadna.sk

Naplánuj si leto so zľavadňa lacnejšie o desiatky eur. 


https://www.zlavadna.sk/cestovanie